Vivacom стартира лятото с изключително предложение към своите потребители -

...
Vivacom стартира лятото с изключително предложение към своите потребители -
Коментари Харесай

Неограничени 5G планове - неограничена скорост и достъп до мрежата от пето поколение на Vivacom с Unlimited |

Vivacom започва лятото с извънредно предложение към своите консуматори - до 31.08.2021 година телекомът отстранява рестриктивните мерки на скоростта на клиентите с проекти Unlimited 50 и Unlimited 150, които сключат нов или преподпишат действителен контракт по „ Лятна промоция Unlimited 5G ”.

Така клиентите на двата проекта ще могат да се възползват от оптималната скорост в най-бързата мобилната мрежа в Европа без в допълнение възнаграждение. В допълнение те получават достъп до 5G мрежата на телекома за целия интервал на контракта при потребление на съвместимо устройство.

Независимо дали изберат проект Unlimited 50 на цена 34.99 лева на месец, или Unlimited 150 на цена 43.99 лева на месец, клиентите на Vivacom получават неограничени мегабайти на оптималната скорост до 31.08.2021 година, без значение от своето ползване, както и неограничени минути за диалози, SMS-и и MMS-и за целия интервал на контракта.

Планове Unlimited непрестанно се обогатяват с спомагателни включени услуги. Отлична опция за развлечения в придвижване получават феновете на спорта с включеното в допълнение наличие за 12 месеца с DIEMAXTRA, както и с достъпа до повече от 30 канала в TV GO. По този метод клиентите на Unlimited ще могат да проследят в TV GO мачовете от европейските финали по футбол през това лято.

Двата мобилни проекта оферират и още един метод за безкрайно развлечение с музикалната стрийминг платформа TIDAL, която разполага с голямо наличие за всеки усет - 70 милиони песни и 250 000 видеоклипа, както и хиляди плейлисти. И още - клиентите на проектите Unlimited получават 128 GB облачно пространство от pCloud, което може да се употребява както в работата за опазване на значими документи, по този начин и за фотоси, музика или видео. На тяхно разположение е и комфортният и функционален цифров портфейл Pay by Vivacom без такса до края на годината.

Новата лятна оферта е част от тактиката на Vivacom да обезпечава на своите консуматори извънреден достъп до високотехнологични артикули и услуги при чудесно съответствие сред цена и качество и да дава неограничени благоприятни условия за другарство и съгласуваност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР