Vivacom стартира излъчването на допълнителни 20 телевизионни канала от различни

...
Vivacom стартира излъчването на допълнителни 20 телевизионни канала от различни
Коментари Харесай

Vivacom подобрява EON изживяването с пускането на 20 нови HD канала

Vivacom започва излъчването на спомагателни 20 телевизионни канала от разнообразни жанрове в ужасно HD качество. Всички клиенти на EON, без значение дали са с LIGHT, FULL или PREMIUM пакет, получават достъп до тях без в допълнение възнаграждение за всички свои EON екрани – EON Smart Box, Smart TV App или през мобилното приложение на EON, както и до 7 дни ТВ списък.

Каналите, които към този момент са с доста по-добро качество на картината – HD, са Българска национална телевизия 2 HD, Евроком HD, Euronews Bulgaria HD, Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD, City TV HD, Balkanika HD, TLC HD, FilmBOX Stars HD, Bulgaria on Air HD, БГ+ HD, BNT 4HD, SuperToons HD, Duck TV HD, NASA TV HD, Hit Mix HD, Planeta Folk HD, Box TV HD и BG Music Channel HD.

Това е следващата стъпка в непрекъснатото развиване на платформата EON. От лансирането ѝ преди две години на българския пазар, телекомът не стопира да влага в нейното обогатяване и по този начин дава на своите клиенти висококачествено и разнообразно телевизионно наличие.

EON e неповторима композиция от над 210+ канала, ТВ списък до 7 дни за над 200+ канала и внушителна видеотека с над 15 хиляди заглавия и всичко това с високо качество на картината, с опция за гласово търсене, персонализирано наличие на цели 5 профила, както и състезателен режим. А на отличения с награди EON Smart Box, който трансформира всеки тв приемник в смарт, могат непосредствено да се заредят голям брой игри и приложения.

Именно тези старания трансфораха EON в желана платформа за цялото семейство, като към този момент е част от всекидневието на над 600 000 потребители1 в България. Повече информация на vivacom.bg. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР