VIVACOM ще зарадва всички почитатели на легендарната игрова конзола PlayStation®4.

...
VIVACOM ще зарадва всички почитатели на легендарната игрова конзола PlayStation®4.
Коментари Харесай

PlayStation®4 Pro и PlayStation®4 Slim - с втори безжичен контролер DualShock®4 от VIVACOM

VIVACOM ще зарадва всички фенове на именитата игрова подпора PlayStation®4.

Сега два от моделите на системата - PlayStation®4 Pro и PlayStation®4 Slim са окомплектовани с три игри и с спомагателен втори безжичен контролер DualShock®4. Телекомът дава опция на клиентите си да получат и тримесечен PS®Plus абонаментен, който обезпечава на потребителите достъп до онлайн мултиплеър, две безвъзмездни игри всеки месец и голям брой други преференции. 

Мощните игрови конзоли PlayStation®4 Pro и PlayStation®4 Slim дават несравнимо развлечение със зашеметяващо качество. Геймърите ще се насладят на настоящите блокбъстър заглавия, както и на PlayStation игри с 4K качество*. Освен това ще имат опция да стриймват обичан геймплей и да споделят преживяването с другари. Конзолите обезпечават по-живи цветове и елементи във всяка част от гейминг преживяването (с потребление на съчетаем HDR телевизор).

PlayStation®4 Slim е на цена от 24.98 лева на месец или 559.98 лева в брой, а PlayStation®4 Pro - 31.98 лева на месец или 699.98 лева в брой, в композиция с проект за телевизия и интернет. Промоцията важи до привършване на количествата. Повече информация може да намерите на www.vivacom.bg
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР