Vivacom ще предлага своите 5G мобилни планове Unlimited 50 и

...
Vivacom ще предлага своите 5G мобилни планове Unlimited 50 и
Коментари Харесай

Без ограничение в скоростта за 5G плановете Unlimited 50 и Unlimited 150 на Vivacom |

Vivacom ще предлага своите 5G мобилни проекти Unlimited 50 и Unlimited 150 без ограничаване на скоростта. Атрактивната промоция е годна за клиенти, сключили нов или преподписали действителен контракт в интервала от 15.09. до 31.10.2021 година Те ще получат неограничена скорост за транспорт на данни до 31.01.2022 година.

Така потребителите на телекома ще могат да се възползват от богатия капацитет на най-голямата 5G мрежа в България и персонално да се убедят в преимуществата на новото потомство мобилна технология.

Планът Unlimited 150 включва неограничени минути за диалози, неограничени SMS и MMS в България и роуминг в Европейския съюз (ЕС), както и 300 минути за интернационалните диалози към мобилни и закрепени мрежи в Европейски Съюз. Досега той поддържаше 150 Mbps оптималната скорост за неограничени мобилни данни.

Тарифата Unlimited 50 от своя страна включва неограничени минути за диалози и неограничени SMS и MMS в България и роуминг в Европейски Съюз. При нея минутите за интернационалните диалози към мобилни и закрепени мрежи в Европейски Съюз са 200, а оптималната скорост за неограничени мобилни данни преди актуалната промоция беше 50 Mbps.

И двата тарифни проекта оферират добавена стойност за потребителите с включен безвъзмезден абонамент за 12 месеца за Diema Xtra, достъп до музикалната стрийминг платформа TIDAL, облачно пространство в pCloud, цифровия портфейл Pay by Vivacom, както над 40 ТВ канала мобилна телевизия от ново потомство с EON мобилно приложение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР