Vivacom пуска предпразнично нова онлайн кампания, включваща редица устройства на

...
Vivacom пуска предпразнично нова онлайн кампания, включваща редица устройства на
Коментари Харесай

Vivacom със специална онлайн кампания за премиум смартфони и устройства в сезона на празниците |

Vivacom пуска предпразнично нова онлайн акция, включваща редица устройства на Motorola и Nokia, в това число три от известните сега смарт телефони на пазара, налични при доста атрактивни условия.

Това са Motorola G30, Motorola RAZR 2 и Nokia G10. Освен тях в границите на промоцията се оферират и безжичните слушалки Nokia Power. Всички устройства могат да бъдат закупени от 1 до 7 декември от онлайн магазина на оператора с отстъпки, достигащи 100 лв..

Motorola G30
Апаратът предлага 6.5-инчов Max Vision HD+ екран с периодичност на освежаване 90 Hz. Смартфонът употребява 8-ядрения процесор Qualcomm® Snapdragon™ 662 и разполага с 6 GB RAM памет и 128 GB вградена памет, която може да се разшири до 512 GB посредством micro SD карта. Задната камера има четири датчика – главен 64 МР, ултраширок 8 MP, макро датчик 2 MP, както и датчик за дълбочина и фотоси с резултат боке, който също е 2 MP. Предната селфи камера е 13 MP. Батерията е с потенциал 5 000 mAh и поддържа бързо зареждане TurboPower 20W, с помощта на което единствено минути се обезпечават часове работа. Моделът е с водоотблъскващо покритие, предпазващо от инцидентно намокряне или пръски дъжд.

Motorola RAZR 2
Моделът има сгъваем 6.2-инчов OLED екран с резолюция 2142 x 876 пиксела. Сгъваемият дизайн му разрешава да се побере елементарно в джоба и в същото време – за секунди да се трансформира в пълностоен смарт телефон. Основната му задна камера е 48 MP, а предната – 20 MP. Има 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 765G процесор. Батерията му е с потенциал 2800 mAh. Този, както и другият модел от Motorola, поддържат 5G връзки и са изцяло готови да покажат оптималните благоприятни условия на националната мобилна мрежа от пето потомство на Vivacom, която е с най-голямо покритие в страната – в над 200 обитаеми места.

Nokia G10
Стилният смарт телефон на Nokia има издръжлива батерия с потенциал 5050 mAh (животът й е до три дни с едно зареждане), както и голям брой други забавни функционалности. Дизайнът му е извънредно изчистен и грациозен, а акцент в него е огромният 6.52-инчов екран, подобаващ за гледане на филми и игри. Резолюцията на екрана е 720 x 1600 пиксела, а съотношението на страните – 20:9. Задната камера на Nokia G10 е тройна, с 13 MP главен датчик и разполага с необятен автофокус и LED мълния, както и с вграден изкуствен интелект. Предната камера е 8 MP. Моделът работи с 8-ядрен MediaTek процесор.

Nokia Power
Безжичните слушалки комбинират грациозен дизайн с улеснение за прилагане и извънредно компактни размери (25 мм.). Те са водоустойчиви (стандарт IPX7), поддържат безжичния стандарт Bluetooth 5.0 и имат 3000 mAh батерия. Предлагат се в комплект с компактна зарядна кутия, която прибавя до 150 часа живот на батерията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР