Vivacom пуска още една празнична онлайн кампания, която включва някои

...
Vivacom пуска още една празнична онлайн кампания, която включва някои
Коментари Харесай

Най-новите продукти на Huawei са на преференциални цени в нова онлайн кампания на Vivacom |

Vivacom пуска още една празнична онлайн акция, която включва някои от най-актуалните смарт устройства на Huawei.

Сред тях са умният часовник Huawei GT3 42mm Elegant, смарт телефоните Huawei Nova 9 и Huawei Mate XS, както и часовникът Huawei Watch 3 PRO titan. Всички те могат да бъдат закупени от 15 до 21 декември от онлайн магазина на телекома с отстъпки, достигащи 100 лв..

Huawei GT3 42mm Elegant
Elegant версията на един от най-хубавите смарт часовници на пазара сега впечатлява с минималистичен дизайн и въртяща се корона-бутон, която разрешава свободно придвижване във всички направления, зуум и доста други варианти. Серията GT3 е въодушевена от спортните коли Grand Tourer, което се е отразило както на стила на часовниците, по този начин и на дългия живот на батерията и други характерности. Моделът поддържа най-популярните сателитни навигационни системи, както и новаторски логаритми за усъвършенстване на маршрута. Има също функционалности за предизвестие за настъпващо неприятно време, идни приливи, изгрев, залез и етапи на луната. Може да работи до 7 дни с едно зареждане на батерията. Разполага с изцяло актуализирана TruSeen 5.0 система за мониторинг на сърцето и други физически индикатори с усъвършенствана точност, както и освежен изкуствен интелект.

Huawei nova 9
Това е моден и доста тъничък (едва 7.77 мм.) смарт телефон с 6.57-инчов OLED екран с резолюция 2340 х 1080 пиксела и периодичност на освежаване 120Hz. Задната му камера е четворна с 50 MP главен датчик. Предната селфи камера е 32 MP за по-качествени и детайлни селфита. Huawei nova 9 работи с процесор Qualcomm Snapdragon 778G и има 8 GB оперативна памет, както и 128 GB вградена памет. Капацитетът на батерията му е 4300 mAh.

Huawei Mate XS
Това е различен извънредно известен смарт телефон на бранд, който се откроява със своя сгъваем OLED екран, трансформирайки се елементарно в пълностоен таблет. Чипсетът му еKirin 990 5G. В разгънато състояние екранът е с диагонал 8 инча. Също е с четворна задна камера с 40 MP главен датчик, която се употребява и за селфита. Батерията на смарт телефона е с потенциал 4500 mAh.

Huawei Watch 3 PRO titan
Този интелигентен часовник има 1.43-инчов AMOLED екран с резолюция 466 х 466. Поддържа безжичния стандарт Bluetooth, както и най-популярните сателитни позициониращи системи. Разполага с 16GB вътрешна памет и 2GB оперативна памет. Подобно на останалите смарт часовници от Huawei има голям брой варианти за мониторинг на здравето. Това включва следене равнището на О2 в кръвта, равнището на стрес, сърдечната периодичност в действително време, цикъла на съня, температурата и други Има и опция за трениране на дишането. Теглото му е едвам 63 грама.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР