Vivacom пуска нова атрактивна промоция за българските фенове на марката

...
Vivacom пуска нова атрактивна промоция за българските фенове на марката
Коментари Харесай

Vivacom предлага Samsung Galaxy A53 5G с безжичните слушалки Galaxy Buds Live на цената на смартфона -

Vivacom пуска нова атрактивна промоция за българските почитатели на марката Samsung. От 22 до 30 юни те могат да закупят смарт телефона Samsung Galaxy A53 5G и да получат безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds Live на цената на смарт телефона, която е 17,98 лева./мес. с проект Unlimited 150.

Samsung Galaxy A53 5G разполага с 6.5-инчов Super AMOLED екран с резолюция 2400 x 1080 px и 85,4% съответствие към корпуса. Защитен е от Corning Gorilla Glass 5 покритие. Моделът се отличава с впечатляваща четворна задна камера с 64 MP главен датчик. Освен него, са налични един 12 MP ултраширокоъгълен датчик, един 5 MP макро и още един 5 MP датчик за дълбочина. Предната камера е 32 MP.

Смартфонът работи с 8-ядрен процесор Exynos 1280, оперативната му памет е 6 GB, a вътрешната - 128 GB. Тя може да се усили до 1 TB благодарение на карта, като за задачата се употребява вторият слот за nano SIM. Батерията на смарт телефона е с потенциал 5000 mAh и поддържа 25W бързо зареждане. Samsung Galaxy A53 5G поддържа мобилни връзки от пето потомство и e изцяло съчетаем с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България
Всичко за Вашата сватба
въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Samsung Galaxy Buds Live са стилни и компактни безжични слушалки, които се отличават с голям брой смарт функционалности и ергономичен дизайн. Работят с безжичния стандарт Bluetooth 5.0 и разполагат с вграден гласов помощник Bixby. Това са първите Galaxy Buds слушалки с ANC (Active Noise Cancellation - интензивно шумопотискане), намалявайки дейно заобикалящия звук. Батерията на самите слушалки е с потенциал 60 mAh, а тази на кейса за предпазване и зареждане - 472 mAh. Само за 5 минути зареждане, те могат да прибавят цялостен час продуктивност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg