VIVACOM пуска на пазара изцяло нови предплатени пакети за глас

...
VIVACOM пуска на пазара изцяло нови предплатени пакети за глас
Коментари Харесай

VIVACOM пуска нови предплатени пакети – VIVACOM FREE

VIVACOM пуска на пазара напълно нови предплатени пакети за глас и данни – VIVACOM FREE и VIVACOM FREE DATA. Това са първите и единствени предплатени услуги у нас, които нямат тарифиране на данни и оферират безграничен мобилен интернет, за бързо и елементарно сърфиране в най-бързата мобилна мрежа в Европа*. Предплатените пакети обезпечават на потребителите независимост и улеснение, тъй като не са свързани с сключване на срочни контракти.
Стартовият пакет VIVACOM FREE включва 6 000 МВ на оптималната скорост и 400 национални минути за диалози в България и Европейски Съюз с годност 4 седмици и коства 8 лева Предплатеният пакет предлага и страхотни условия за тези, които обичат да пътуват отвън България, тъй като включените услуги са годни за роуминг в Европейски Съюз. Стартовия пакет включва 2000 МВ за роуминг в Европейски Съюз, а след привършване на безплатните мегабайти цените са идентични с тези на клиентите на абонаментни проекти. Допълнително преимущество на пакета е цената на минута диалог в България - единствено 0.09 лева с Данък добавена стойност.
VIVACOM FREE включва още 15 GB облачно пространство VIVA pCloud, за предпазване на данни и достъп до 30 канала в интерактивния медиен портал TV GO. Всичко това прави VIVACOM FREE първата услуга за глас и данни, която носи на клиентите всички преимущества на абонаментните услуги, както в България, по този начин и в роуминг.
Клиентите разполагат с цялостната сума при презареждане, с която сами могат да избират от напълно актуализирано портфолио от спомагателни пакети с минути и МВ и опция за възобновяване или презареждане при предпочитание.
За всички, които избират сърфирането в интернет пред диалозите, VIVACOM предлага и предплатения стартов пакет VIVACOM Free Data. С него клиентите получават 25 000 МВ на оптималната скорост, с годност 4 седмици след активирането, на цена от 20 лева
Повече информация за новите предплатени проекти – VIVACOM FREE можете да откриете в магазините на VIVACOM в цялата страна или онлайн на уеб страницата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР