Vivacom предлага в своите търговски обекти и в онлайн магазина

...
Vivacom предлага в своите търговски обекти и в онлайн магазина
Коментари Харесай

Vivacom предлага Alcatel 1SE

Vivacom предлага в своите търговски обекти и в онлайн магазина си смарт телефона Alcatel 1SE (2021). Един модел, който се отличава с доста положително съответствие сред налична цена, богата функционалност и хубав дизайн. Сред преимуществата му са интелигентната тройна камера, стабилната връзка и дългият живот на батерията. Смартфонът може да бъде закупен от оператора на погашение на цена от 6,98 лева на месец в композиция с мобилен проект Unlimited 50.

Alcatel 1SE разполага с тройна задна камера, с 13 MP главен датчик, един 5 MP широкоъгълен и един 2 MP за дълбочина. Сред екстрите на камерата са LED подсветка, боке резултати, нощен режим, HDR, опция за панорамни фотоси, видео стабилизация и други Предната камера е 5 MP, което разрешава снимането на хубави селфита и провеждането на видео диалози.
Vivacom предлага електронни винетки и късмет да спечелите 3 броя Apple iPhone 13
Vivacom към този момент предлага електронни винетки в своята магазинна мрежа, на vivacom.bg и през цифровия си портфейл Pay by Vivacom. Закупува...
Прочети повече
Дисплеят на телефона е 6,22-инчов IPS, с резолюция 720 x 1520 пиксела и поддръжка на HD+. Размерите му са 159.16 x 75.2 x 8.65 мм., а тежестта – 175 грама. Моделът работи с операционна система Android 10. Има 8-ядрен процесор, 64GB  вградена и 6GB оперативна памет. Разполага с акселерометър, датчици за пръстови отпечатъци, за непосредственост и за светлина.

Комуникационните функционалности на Alcatel 1SE включват поддръжка на 2G, 3G и 4G (LTE) мобилни връзки, GPS позициониране, Wi-Fi, Wi-Fi direct и Bluetooth 4.2 безжични модули. Батерията му е с потенциал от 4000 mAh и устоя до 27 часа в режим на диалози през 4G мрежата или 889 часа в режим на изчакване с едно зареждане. Смартфонът разполага със слот за карта памет до 128 GB и поддържа лицево различаване.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР