Vivacom предлага новото поколение игрова конзола PlayStation 5 на изключително

...
Vivacom предлага новото поколение игрова конзола PlayStation 5 на изключително
Коментари Харесай

Vivacom с празнична оферта за гейм конзолата PlayStation®5

Vivacom предлага новото потомство игрова подпора PlayStation 5 на извънредно атрактивна цена и в комплект с периферни устройства, аксесоари, игри и услуги. Предложението е налично единствено в магазинната мрежа на оператора на цена от 54,98 лева на месец на погашение за 36 месеца, в композиция с абонамент за телевизия и интернет с пакет EON Premium.

То включва гейм конзолата PlayStation 5 в комплект с спомагателен DualSense™ безжичен контролер, PS5 HD камера, PS5 мултимедийно дистанционно управление и безжични слушалки Pulse 3D™. Освен това в комплекта има ваучер за 365 дни за услугата PlayStation®Plus, както и три от най-популярните игри за гейм конзолата – RatchetClank: Rift Apart, Sack Boy: A Big Adventure и Marvel`s Spider-man: Miles Morales.
Най-новите артикули на Huawei са на преференциални цени в нова празнична онлайн акция на Vivacom
Vivacom пуска още една празнична онлайн акция, която включва някои от най-актуалните смарт устройства на Huawei. Сред тях са умният...
Прочети повече
PlayStation 5 е най-новото потомство игрова подпора на Sony, която беше показана на пазара през предходната година. Тя включва голям брой новаторски технологии, подобряващи преживяването по време на игра, в това число по-бързо зареждане със свръхвисока SSD скорост, адаптивни спусъци, 3D аудио и други Специално за петата генерация конзоли са основани голям брой нови аксесоари и, несъмнено – голям брой игри от последващо потомство.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР