Vivacom обнови изцяло портфолиото си от мобилни планове, като за ...

Vivacom обнови изцяло портфолиото си от мобилни планове, като за

Vivacom осигурява неограничена комуникация за бизнеса

Vivacom обнови напълно портфолиото си от мобилни проекти, като за първи път на пазара предлага неограничени услуги за всички свои клиенти. Освен за потребителите, които ще могат да се възползват от разнообразни спомагателни придобивки, неограничените благоприятни условия за връзка и шерване на наличие са налични и за бизнеса.

Компанията предлага разнообразни проекти за корпоративните клиенти, в взаимозависимост от техните потребности и условия.

Новата тарифна линия Unlimited дава цялостна независимост на диалозите, текстовите известия и мобилния интернет във всички проекти с включен достъп до най-голямата 5G мрежа в България. Тарифите са направени по този начин, че да покриват самостоятелните потребности на всеки бизнес. Компаниите и техните чиновници могат да изберат цена с избрана скорост на интернет връзката, в взаимозависимост от това дали го употребяват най-вече за обзор на имейли и браузване или имат потребност от в действителност висока и непрекъсната скорост за осъществяване на онлайн срещи, видеоконференции или за събаряне и шерване на огромни файлове.

Така клиентите могат в допълнение да усъвършенстват сметките си. Предимството на Unlimited проектите със скорост от 100 Mbps или повече е, че включват и промоционално в допълнение наличие за периода на дого вора – до 3 000 MB за роуминг в прилежащи страни отвън Европейския съюз – Турция, Сърбия, Македония, за които към момента цените за мобилен интернет в роуминг са относително високи.

Unlimited проектите на Vivacom могат да се комбинират с облачните технологии, решенията за киберсигурност и IoT, създаването на уеб сайтове и платформа и всички останали услуги, които предлага телекома. По този метод бизнесът може да спести обилни суми, като в това време модернизира интервенциите си.

Viacom дава на корпоративните си клиенти и специфичните проекти Мicrosoft 365, които включват известните приложения Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Microsoft Teams,
OneDrive for Business, Exchange Online, както и нови принадлежности за успеваемост в предпазена и интегрирана екосистема, основана за работа в цифрова среда.

Услугите са подобаващи както за дребния, по този начин и за междинния и огромния бизнес. Те са едно от най-рентабилните решения за фирмите, които желаят да усъвършенстват разноските си в сферата на осведомителните технологии.

Едно от огромните преимущества на EON Business пък е опцията за ефирен пакет с напълно уредени права за обществено лъчение. Това е извънредно значимо за фирмите с обществено налични офиси, заведения, спортни зали, салони и други, в които телевизионното наличие е налично за клиентите им.

Повече за корпоративните проекти на компанията и услугите за нейните бизнес клиенти можете да научите тук. 

Източник: profit.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg