“Viva Corporate Bulgaria купува Булсатком с цел да подкрепи възходящата ...

“Viva Corporate Bulgaria купува Булсатком с цел да подкрепи възходящата

Изненада! Известен наш бизнесмен купи Булсатком!


“Viva Corporate Bulgaria купува " Булсатком " за да поддържа възходящата траектория на развиване на компанията, като в това време резервира сполучливата формула клиентът да е в центъра на стратегическото обмисляне на активността. Ще продължим да концентрираме напъните на Булсатком в създаване на основни артикули и услуги - платена телевизия, разнообразно наличие и закрепен интернет с чудесно качество на налични цени ", разяснява Русев.

" Булсатком " е най-големият снабдител на платена телевизия в България с водеща позиция в сателитната телевизия. През своите DTH и IPTV2.0 платформи компанията дистрибутира над 240 телевизионни канала, 230 от които с HD качество и 8 с 4К/UHD. Разнообразието от канали включва цялото портфолио на НВО с всички блокбастър кино канали, както и водещи спортни, кино и занимателни канали, популяризирани извънредно от Булсатком. Наскоро компанията стартира новаторската премиум услуга b-box - телевизионно Android устройство, сертифицирано от Гугъл, което обезпечава чудесно качество на картината, образован списък и голям брой медийни приложения.

“Мениджмънт екипа на " Булсатком " посреща с оптимизъм Viva Corporate Bulgaria и сме подготвени дружно с новия вложител да работим интензивно, с цел да затвърдим водещата позиция на Булсатком на българския пазар на платена телевизия и широколентови услуги " - сподели Станислав Георгиев, изпълнителен шеф на " Булсатком ".

Детайлите по договорката остават конфиденциални все още.

Източник: varna24.bg