Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети заяви, че независимо от всички

...
Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети заяви, че независимо от всички
Коментари Харесай

Санети призна: Интер не е бил близо до Меси

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети съобщи, че без значение от всички спекулации по тематиката, “нерадзурите” в нито един миг не са били покрай привличането на Лионел Меси. Легендата на италианския гранд даде изявление за ESPN, в което изясни, че преди да премине от Барселона в Пари Сен жермен Меси не е бил канен в Интер.

“Истината е, че в никакъв случай не сме били покрай това да подпишем с Меси. След пандемията клубът се оказа в комплицирана финансова обстановка. Освен това, никой не си мислеше, че Лео ще напусне Барселона. Случилото се беше огромна изненада”, разяснява Санети.

“Радвам се за него. Наскоро го срещнах в Париж и го прегърнах. Той доста искаше седмата “Златна топка” и я заслужи”, сподели Санети, който има вяра, че след време нападателят на “нерадзурите” Лаутаро Мартинес също ще вдигне най-престижното самостоятелно отличие в света на футбола.

“Помня, когато Лаутаро пристигна при нас. Той беше доста млад и ние не се фокусирахме върху моментното му показване, а върху това какво може да реализира в идващите три, четири или пет години. Доволни сме, тъй като в този момент Лаутаро е доста по-зрял, акомодацията му завърши и той откри точния баланс. Сигурен съм, че Мартинес ще е една от огромните звезди на Мондиал 2022”, добави някогашният бранител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР