Вицепрезидентът на промоутърската агенция Top Rank Карл Морети потвърди, че

...
Вицепрезидентът на промоутърската агенция Top Rank Карл Морети потвърди, че
Коментари Харесай

И румънецът Богдан Дину отказа да се бие с Кобрата

Вицепрезидентът на промоутърската организация Top Rank Карл Морети удостовери, че идващият мач на кандидата за международната титла Кубрат Пулев ще се състои на 23 март. Американският дебют на Кобрата сигурно ще се организира в Калифорния като разновидностите за зала са два - The Hangar в Коста Меса или казиното Pechanga в Темесула, написа Sportal.bg.

Все обаче не е ясно, кой боксьор ще се изправи против Пулев. Първо се провалиха договарянията с Роберт Хелениус (28 победи, 17 с нокаут и 2 загуби), а в сряда сутринта същото се случи и с румънеца Богдан Дину (18 победи, 14 с нокаут и 1 загуба), който загуби от Джарел Милър през ноември.

Промоутърът на Дину Грег Коен показа пред ESPN, че договаряния е имало, само че в последна сметка не се е стигнало до съглашение и той е отхвърлил предлагането на президента на Top Bank Боб Арум.

Пулев се причисли към тима на Top Rank през декември и това ще бъде неговият първи мач, проведен от мениджърската компания.

ESPN отбелязва, че след провалянето от тогавашния международен първенец Владимир Кличко през 2014 година, Пулев е спечелил шест следващи борби.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР