Вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев опроверга информацията, че руският бизнесмен

...
Вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев опроверга информацията, че руският бизнесмен
Коментари Харесай

Риболовлев няма да продава Монако заради Милан

Вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев опроверга информацията, че съветският предприемач Дмитрий Риболовлев ще продаде клуба.

Заявлението на Василиев е оповестено на уеб страницата на клуба.

Собственикът на Монако гледа към Милан

"По мотив слуховете за футболния клуб Монако, появили се в медиите през поседните дни, клубът декларира, че сега не се водят никакви договаряния нито за продажбата на ФК Монако, нито за пазаруването на ФК Милан ", гласи заявката и още:

"Президентът Дмитрий Риболовлев е благополучен, че 7 години развива плана. Монако припомня, че клубът бе финален във втората лига през 2011 година, а през днешния ден е първенец на Франция. Целта на сегашното и бъдещето непроменяемо е обвързвана с млади и талантлии играчи, с развиването на модерна инфраструктура и със със устрема за спечелването на нови трофеи. "

"Фактите са по-важни от слуховете. Днес клубът цели край за Купата на лигата и битка за квалификацията в Шампионската лига “, споделя се още в текста.

В италианските медии се появи информация, че Риболовлев има намерение да продаде контролния пакет акции на Монако поради закупуването на Милан.

Монако е втори във френсикя шапионат, а Милан е шести в първенеца на Италия. /ТАСС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР