Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев говори пред БНТ

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев говори пред БНТ
Коментари Харесай

Фурнаджиев: Спекулации са това, че някой се бърка в работата на националния треньор

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев приказва пред Българска национална телевизия за новия старши треньор на националния тим Ясен Петров. Той разкри по какъв начин се е стигнало до избора на Пловдивския Джанини.

" Всички застанаха зад кандидатурата на Ясен Петров. Трима от 6-7 се съгласиха за диалози по отношение на треньорския пост - Петров, Георги Дерменджиев и Георги Донков. След полемика в Изпълкома се обединихме към Ясен Петров. Търсим треньор, който да подмлади състава, да даде път на младите, да даде искрица в националния тим “, съобщи Фурнаджиев.

„ Сашо Димитров реши, че за момента е по-добре да води младежкия народен тим, знаете, че имахме положителни резултати.

Да спрем със спекулациите, че някой се бърка на националния треньор. Това в действителност са спекулации. Никой не се бърка в определянето на състава - няма такова нещо и не е имало!

Ясен Петров би трябвало да построи нов гръбнак на националния тим от млади футболисти. Договорът е подобен, с цел да може новото управление да направи промени, в случай че реши.

Новият треньор ще реши кои да предложения в тима, той ще наблюдава подготовката на клубните тимове и формата на съответните футболисти. Ивелин Попов има какво да даде още на националния тим ", добави босът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР