Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите
Коментари Харесай

Давид Давидов пред Sportal.bg: Ето какви промени ще бъдат гласувани в устава на БФ Волейбол

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите на волейболен клуб Левски София Давид Давидов бе специфичен посетител през днешния ден във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

На 18 януари на свое съвещание на Управителния съвет на БФ Волейбол бе взето решение да се организира постоянно Общо заседание на БФ Волейбол, на което да бъде понижен броя на членовете на УС, а също така да бъдат импортирани промени в устава на родната централа.
 Давид Давидов в Block Out: Приемаме решението на FIVB Давид Давидов в Block Out: Приемаме решението на FIVB
“Освен броя на членовете на Управителния съвет, главните промени ще се показват в по-стриктни правила в процеса на взимане на решения, ангажиране на федерацията с по-дългосрочни и по-високи финансови задължения. Тоест включване на контракти от страна на федерацията над избрана срочност и над избрана сума. Това несъмнено би трябвало да бъде предметна глоба от УС, което досега уставът не беше планувал. Тоест до момента ръководителят можеше да ангажираше по всевъзможен метод без това да има предметна глоба, в този момент това ще се промени. Искам да поздравя и Любомир Ганев, че той не възрази против такава негова ограничаваща смяна ”, съобщи Давид Давидов особено във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.
 Вицепрезидент на БФВ пред Sportal.bg: Всички желаеме и се надяваме Матей Казийски да помогне на националния тим на България Вицепрезидент на БФВ пред Sportal.bg: Всички желаеме и се надяваме Матей Казийски да помогне на националния тим на България
“Ще желаеме да променим и броя на членовете на клубовете, т.е. в границите на един УС един клуб да няма повече от един представител. В момента има няколко клуба показани от двама души. Искаме да създадем устав за работа на този УС, който да е обвързван със съответни последици при брои отсъствия на членовете, отсъствие на комисии. Все отново, влизане в една такава организация, би трябвало да ти е известно, че това ще ти лишава известно време един път в месеца и би трябвало да си сигурен, че можеш да отделиш такова време. Ако прекомерно постоянно се случва целите да са някъде другаде, то може би няма смисъл от това присъединяване и това наличие. Искаме да поправяме и една процедура, която съгласно мен не е задоволително изчистена, а точно гласуването с пълномощни. В момента има опцията отсъстващият да упълномощи свободно различен собствен сътрудник. Аз бих желал това да се случва с авансово изпратен дневен ред на съвещанията и упълномощилият да упълномощава сътрудника си с ясна позиция за гласоподаване по всяка една точка от дневния ред. В момента се хвърля едно пълномощие и индивидът, който разполага с него гласоподава както реши без да е ясно каква е позицията на сътрудника му, който отсъства сега. Трябва да се вложат малко повече правила в метода на работа. Това са главните промени - повече надзор, повече участия на УС в главните решения, които би трябвало да се вземат от федерацията ”, добави Давид Давидов пред Sportal.bg.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР