Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите
Коментари Харесай

Вицепрезидент на БФВ пред Sportal.bg: Всички искаме и се надяваме Матей Казийски да помогне на националния отбор на България

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите на волейболен клуб Левски София Давид Давидов бе специфичен посетител през днешния ден във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Пламен Константинов е извънредно стимулиран да работи с националния тим на България, а също така мисли и за развиването като цяло на волейбола в България. Следи, интересува се, занимава се. Наскоро Пламен Константинов, организира среща с Андреа Буратини и Мирослав Живков, наставниците на подрастващите. Разбирателството сред тях е доста положително. Аз персонално се надявам Пламен Константинов дълго да е на този пост и да реализира резултати, които всички желаеме ”, съобщи Давид Давидов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out .
4  Давид Давидов гостува в
“До колкото знам, Пламен Константинов се е заел да приказва с всички волейболисти, които желае да играят за националния тим на България. Сред тях е и Матей Казийски. до къде са стигнали диалозите, аз персонално не знам. Но като част от управлението на БФ Волейбол, и като почитател на волейбола, желая и се надявам, както и всички останали, Матей Казийски да помогне на националния тим на България. До момента нямаме явен позитивен или негативен отговор от него, само че всички, които обичат волейбола в България се надяват още веднъж Матей Казийски да играе за националния тим на България ”, добави Давид Давидов пред Sportal.bg.
4  Давид Давидов гостува в  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР