Вицепрезидентът Илияна Йотова разкритикува политиката на правителството Борисов 3 по

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова разкритикува политиката на правителството Борисов 3 по
Коментари Харесай

Съюзът на тракийските дружества подкрепя Радев-Йотова за втори мандат

Вицепрезидентът Илияна Йотова разкритикува политиката на държавното управление Борисов 3 във връзка с тракийските българи. Според нея поради премиера в оставка Бойко Борисов въпросът за обезщетенията на тракийските българи е бил свален от дневния ред на среща с турския президент Ердоган през 2018-та във Варна. 
 
" Въпреки настояването на президента Радев, министър-председателят Бойко Борисов не сложи този проблем пред своя турски сътрудник, извади го от дневния ред. На въпросите за какво откакто казусът съществува, отговорът беше, тъй като не е в този момент времето и не е политически оправдано. Питам аз, какво би трябвало да се случи, с цел да стане този проблем, който би трябвало да бъде решен, политически уместен и по кое време е това време, което ще би трябвало да пристигна ", съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова.
   
Съюзът на тракийските сдружения организира своето отчетно-изборно заседание. Членовете му означиха 125-ата годишнина от началото на проведеното тракийско придвижване в България. Съюзът на тракийските сдружения подкрепя  двойката Румен Радев- Илияна Йотова  за втори мандат.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР