Вицепрезидентът Илияна Йотова очаква, че европейската тематика ще бъде във

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова очаква, че европейската тематика ще бъде във
Коментари Харесай

Илияна Йотова очаква европейската тематика да бъде на фокус преди изборите

Вицепрезидентът Илияна Йотова чака, че европейската тема ще бъде във фокуса на политическите послания за идните избори за Европейски парламент. Според нея към този момент не се приказва за промяната, от която се нуждаят европейските институции. Във Велики Преслав Илияна Йотова взе участие в заключителния стадий на интернационалния конкурс „ Велики Преслав - история на цялостен един народ ", който е под нейния патронаж, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Вицепрезидентът Илияна Йотова чака да чуе какъв ще бъде приносът на България към европейската концепция в идващите 5 години.

Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България: След като за четвърти път ще участваме на европейски избори, извънредно време е да кажем като страна, включила се една от последните, какво не ни харесва в развиването на Европейския съюз, за какво се стигна Брекзит, какво ще стане с ръководството на европейските фондове, по какъв начин ще защитим сигурността на европейските жители.
Вицепрезидентът се върна обратно в историята като свърза европейското бъдеще на България с културните обичаи на втората българска страна.

Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България: България постави в Европа най-дългата държавническа традиция. Оттук стартира да се написа нашата дълга и предълга история.
Забележителната история на България е отразена в творбите на 430 деца, а 100 от тях бяха наградени.
С плакет на вицепрезидента беше отличено главно учебно заведение „ Кирил и Методий " във Велики Преслав за концепцията на състезанието, която е въодушевила деца от целия свят.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР