Вицепрезидентът Илияна Йотова настоя ЦИК и политическите формации, които участват

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова настоя ЦИК и политическите формации, които участват
Коментари Харесай

Йотова: ЦИК и партиите да положат максимални усилия, за да няма злоупотреби с видеонаблюдението

Вицепрезидентът Илияна Йотова настоя ЦИК и политическите обединения, които вземат участие в идните избори, да положат оптимални старания и да дадат уверения, че няма да има злоупотреби с видеонаблюдението на 2 април.

Йотова предизвести, че доста хора се отхвърлят от присъединяване в секционните изборни комисии, тъй като се опасяват от видеонаблюдението:

" За първи път ще създадем този опит. Аз имах диалози с Министъра на електронното ръководство и те ме убедиха, че всички ограничения, които би трябвало да се вземат по закон, са взети, както и съответните устройства, само че доста хора се отхвърлят от присъединяване в секционните изборни комисии, тъй като се опасяват от видеонаблюдението, тъй като, за жалост, по този начин беше изработен законът, че не се споделя тъкмо какво ще бъде снимано, по какъв начин ще бъде употребявано това. И аз разбирам терзанията на хората ".

Вицепрезидентът изрази вяра, че този път ще бъде формирано постоянно държавно управление, което да взема решение сериозните проблеми пред страната и ще продължи сполучливите практики на служебния кабинет.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР