Вицепрезидентът Илияна Йотова настъпи Корнелия за политиката на БСП по

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова настъпи Корнелия за политиката на БСП по
Коментари Харесай

Йотова настъпи Нинова за газа. Даде решение на кризата

Вицепрезидентът Илияна Йотова настъпи Корнелия за политиката на Българска социалистическа партия във връзка с газовата рецесия и даде формула за решение на големия проблем.

Според нея нито България, нито Европа могат да са спокойни за зимните месеци и по думите ѝ изходът от обстановката би трябвало да се търси на общоевропейско равнище. Според нея оттук насетне България би трябвало да търси дълготрайни контракти.

  " Моето изрично мнение беше и продължава да бъде - да се търсят общи решения на равнище Европейски Съюз. И България може да е един доста сериозен глас в това отношение. Що се отнася до възобновяване на диалозите с " Газпром ", тези, които сега упорстват час по-скоро да се възстановят тези диалози, можеха да го създадат още март месец, когато Асен Василев едностранно приключи тези диалози и съобщи, че ние в никакъв случай повече няма да сключваме контракт. Госпожа Нинова, която от два дни това приканва, тогава беше вицепремиер и можеше да упорства това да не се случва. ", съобщи вицепрезидентът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР