Вицепрезидентът и клубна легенда на Ювентус Павел Недвед не вярва,

...
Вицепрезидентът и клубна легенда на Ювентус Павел Недвед не вярва,
Коментари Харесай

Недвед: Срещу Реал няма да се повтори историята от Кардиф

Вицепрезидентът и клубна легенда на Ювентус Павел Недвед не има вяра, че отборът още веднъж ще се окаже на губещата страна в идните 1/4-финали против Реал Мадрид в Шампионската лига, както бе във финала на шампионата през 2017-а.

Алегри: Ще станат чудесни мачове против Реал Мадрид

В Кардиф „ бианконерите” отстъпиха с 1:4 през предишния сезон и още веднъж им убегна да реализирана огромната фантазия – да вдигнат трофея с „ огромните уши” през XXI век. Днешният чоп в Нион даде късмет на торинци да отмъстят на Реал, въпреки че още веднъж няма да бъдат в ролята на любимци.

„ Чакат ни положителни два мача. Знаем, ще срещаме най-хубавия тим в целия чоп – тима, който завоюва последните 2 издания на Шампионската лига”, разяснява Недвед.

„ Те се оправят добре и ме впечатлиха с представянето си в Париж, само че първият мач против нас ще бъде в нашия дом и ще им създадем доста главоболия. Не имам вяра нашият тим да страда по този начин, както го стори в Кардиф. Всичко стартира изначало. Ще ни е бъде мъчно, двама наши футболисти са осъдени, само че започваме на чисто.”

„ Психологически те са привикнали повече на единични мачове, в сравнение с конфликти в два мача. Убедихме се в това по време на финала в Кардиф. В два мача имаме малко по-големи шансове.”

„ Сега се намираме в добра форма, намираме се в кондицията, в която искахме да бъдем по време на този стадий от сезона”, разяснява Недвед.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР