Вицепремиерът Валери Симеонов избухна остро срещу руския патриарх Кирил, позволил

...
Вицепремиерът Валери Симеонов избухна остро срещу руския патриарх Кирил, позволил
Коментари Харесай

Духовник? Цигарения митрополит на Русия е второразрядно съветско ченге с $14 млрд. от безакцизни цигари

Вицепремиерът Валери Симеонов избухна остро против съветския патриарх Кирил, разрешил си да приказва назидателно на българския президент.

" Патриарх Кирил би трябвало да е ясно на хората какъв е. Той не е слязъл от небесата. Той не е слязъл от парадайса и не е делегат на Господ Бог Исус Христос. Патриарх Кирил е прочут като Цигарения митрополит на Русия. От 1996 година той има 14 милиарда $ от импорт на безакцизни цигари. Тоя шмекер е внесъл безакцизни цигари и 4 милиарда вино за потребностите на църквата безакцизно за потребностите на църквата. Тоя същият има частен аероплан, има вила в Швейцария. На тоя часовникът му е 30 хиляди и тоя същият да има наглостта да раздава правораздаване пред българския президент ", съобщи Симеонов в изявление за " Денят стартира " по Българска национална телевизия тази заран.

" Я си представете нашият Неофит да отиде в Русия, да застане против Путин и да стартира да му тропа по масата и да му споделя: „ Абе, ало, ти от кое място падна, бе? Ти не знаеш ли Кирил и Методий какви са? “. Какво ще стане с него?

Византийци ли са Кирил и Методий, както необразовано твърдеше Путин? Че това надали не била византийска писменост. Можете ли да си го помислите? ", попита Симеонов.

Той не се съгласи с изказванието, че патриарх Кирил е източноправославен свещеник, както го назова водещият.

" Когато се загатват жертвите в тези сражения, тоя да им вади костите, да ги изхвърля от историята. Какъв е тоя? Това не е източноправославен свещеник. Това е сътрудник Михайлов от руското Комитет за Държавна сигурност (на СССР) – потвърдено! Второразрядно руско ченге да пристигна и да ми споделя кое е истина и кое – не – извинявайте, няма по какъв начин да стане. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР