Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните

...
Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните
Коментари Харесай

Иван Демерджиев на работна среща в Скопие - обсъжда организацията по честването на Гоце Делчев

Вицепремиерът по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще има през днешния ден работна среща в Скопие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Срещата ще стартира в 12 часа локално време в Министерството на вътрешните работи на Република Северна Македония. В нея ще взе участие и заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Станимир Станев. След приключването ѝ се чакат изказвания за медиите.

По време на диалозите ще бъдат разисквани организацията на идното отбелязване на 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев, както и взаимни дейности за гарантиране на спокойна и сигурна среда за честванията на 4 февруари.  

Предстоящите празнувания бяха разисквани в петък и от служебния министър председател Гълъб Донев и премиера на Република Северна Македония Димитър Ковачевски в телефонен диалог, напомня Българска телеграфна агенция.  
Премиерът Донев още веднъж напомни тогава упованието на страната ни Република Северна Македония да предприеме нужните дейности за преустановяване на говора и закононарушенията от ненавист, както и за ценене на правата на македонските българи.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР