Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните

...
Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните
Коментари Харесай

Среща между службите на България и Република Северна Македония

Вицепремиерът по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще има работна среща в Скопие на 30 януари. По време на диалозите ще бъдат разисквани организацията на идното отбелязване на 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев, както и взаимните дейности за гарантиране на спокойна и сигурна среда за честванията на 4 февруари.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и ръководителят на ДАНС Пламен Тончев ще имат работна среща със своите сътрудници в Скопие за уточняване на взаимните дейности за гарантиране на спокойна и сигурна среда.

Премиерите Гълъб Донев и Димитър Ковачевски към този момент разискаха в телефонен диалог изгодите от по-задълбочено взаимоотношение сред двете страни в областта на сигурността и изключително в случаите на престъпни прояви или при закани против жители на Република Северна Македония с българско съзнание.

В диалога министър председателят Донев още веднъж напомни упованието на страната ни Република Северна Македония да предприеме нужните дейности за преустановяване на говора и закононарушенията от ненавист, както и за ценене на правата на македонските българи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР