Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните ...

Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните

Вътрешният министър Иван Демерджиев със специален e-mail за сигнали

Вицепремиерът по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще разполага със специфичен e-mail адрес за подаване на сигнали. Той ще бъде наличен единствено за него и сигналите ще бъдат получавани персонално от него.

Целта на министъра на вътрешните работи е също тъй да подтиква, както жителите, по този начин и чиновниците на Министерство на вътрешните работи да подават данни за нарушавания и закононарушения, без да се тормозят от това, че самоличността им или данните могат да станат притежание на чиновници, против които са подадени. E-mail за връзка е [email protected] и ще разполага с опция за криптиране.

Чрез особено приложение се основава причина за сигурна връзка посредством e-mail, като въпросното приложение криптира изпратените известия посредством специфичен ключ, а с цел да могат да бъдат прочетени всеки адресат има личен частен ключ, който ги дешифрира. По този метод всяко известие може да бъде прочетено единствено от този, за който е предопределено и който разполага с ключа.

Източник: moreto.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg