Вицепремиерът и регионален министър в кабинета Петков“, Гроздан Караджов разказа

...
Вицепремиерът и регионален министър в кабинета Петков“, Гроздан Караджов разказа
Коментари Харесай

Гроздан Караджов и Руди Гела на косъм от бой. Бившият спортен министър го плашил с ГДБОП

Вицепремиерът и районен министър в кабинета „ Петков “, Гроздан Караджов описа в изявление пред Соня Колтуклиева, излъчено непосредствено по телевизия пик, любопитни детайлности към абсурда със спортния комплекс „ Диана “ и ресторант,,101″.

Соня Колтуклиева: На 29 март 2022 година тогавашният състезателен министър Радостин Василев изпраща някаква своя шпионка сякаш да обядва в ресторант „ 101 “, а в действителност да му рапортува по кое време Александър Сталийски ще напусне ресторанта. Ралица Младенова му се обажда по телефона и Радостин Василев нахлува в обекта с орда от мъже в черно, измежду които неговите другари от детинство Александър Тодоров, който направи изпълнителен Директор на БСТ, Венцислав Петков, който направи изпълнителен шеф на НСБ, заместник- министърът Владимир Харизанов и стартира да се разпорежда и да крещи: аз съм министърът, аз съм действителният притежател. След което заплашва, че отдадени в чартърен от Национална спортна база обект ще бъде затворен.

Предварителната част на този проблем не я знам, не съм я наблюдавал. До един миг, в който Директорката на ДНСК, не пристигна да ме осведоми за нещо, което е станало преди няколко седмици или месец. На нея й се обажда Радостин Василев, както тя ми изясни, и й споделя: „ Имаме да вършим нещо, би трябвало да се направи инспекция на въпросния ресторант – в състезателен комплекс Диана “, ресторант,,101″ и да се откри, че има нелегално строителство “. Горе-долу това е схванала Директорката на ДНСК. Аз в никакъв случай не неистина.

Аз доста се озадачих, споделих си, той въпреки всичко като министър можеше да се обади на мен, само че да кажем, хайде, ти си надзорен орган. Каза: Ето я инспекцията, ние му я изпратихме “. Те са назначили незабавно инспекция и инспекцията е направена. Т.е. тази мантра, която се опита след това Радостин Василев да се изкара целият в бяло, че Караджов не бил пратил инспекция, не е правилно. Напротив, Караджов въобще не е знаел, ДНСК са отишли и са си създали инспекция. Установили са две, да ги назовем доста дребни нарушавания и им е предписано да ги оправят. Едното, по спомен беше, че на едно от предверията в архитектурния план липсва стъклената врата пред постройката

Предписано им е да си я махнат. Другото, което е, че са поставили скари тук-там, които са обозначени като озеленяване, върху които скари има маси. Нещо, което, в случай че отидете във всеки ресторант с градина в София, ще го намерите.

Радостин Василев се обажда в следствие на Директорката на ДНСК и стартира да й подвига някакви люти кавги по тематиката – за какво няма акт за нелегално строителство и тя споделя: „ Всичките им документи са съвършени. По закон се постанова да им създадем наставление да отстранен стъклените неща и ще платят санкция и толкова. Такъв е законът “

Тя ми споделя: Звъни и надали не заплашва, че ще прати ГДБОП в ДНСК да проверяват нея, за какво надали не констатациите са толкоз леки. При което аз я изгледах и споделих: Ама апелирам ти се, това са към този момент тотални нелепости, в случай че желае да прати галактическото ГДБОП, ФБР да извика, ние си съблюдаваме закона. Благодаря ти! “.

Тя явно му е споделила: Говорих с министъра и всичко си е по закон и по този начин би трябвало да бъде.

Междувременно пропуснах един значим откъс, с цел да ви стане ясно за какво се прави всичко това. Той споделя: „ Искам на следващия ден или който ден можете, да Дойдете там, ще извикаме и хора от ГДБОП и хора от министерството, ще снимаме, ще вършим някакво такова шоу, което ще се излъчва във Facebook, не знам къде, с ваше присъединяване и би трябвало да ги разбием на пух и прахуляк, би трябвало да кажем, че това е нелегално строителство “. Тя му е споделила: „ Абсурд! Аз не мога Да вземам участие. Ние не сме орган, който да върви да взе участие в такива шоута “. Тогава тя пристигна да ме пита. Аз й споделих: „ Няма да участваш в нищо такова “.

Тогава той към този момент стартира да ме тормози мен. Последният ни диалог, който беше по този начин по- инфарктен-Василев пристигна и ми застана лице в лице, стартира да ми се държи все едно е мъж. Аз му споделих: „ Радостине, ние в шоу няма да участваме, само че в случай че иска ми се репчиш “… и по този начин с ръката аз го отдръпнах на половин-един метър.

Той продължи да ни заплашва, че ще ни проверява, да ни упреква, че сме с мафията, че БОП са подслушвали телефона на шефката на ДНСК,, там знаеш ли какви неща излизат “. Аз му споделих, в случай че излизат неща за шефката на ДНСК, незабавно да я арестуват “. Казах му, че в случай че толкоз има предпочитание да се разправяме по мъжки, че ще излезем пред Министерски съвет да се поразправяме малко, не е проблем. От тогава явно той преиначи тази сценка, несъмнено е желал да бъде като вас – да бъде публицист, да го снимат камерите, да бъде прочут.

Разказва ви историята едно към едно. Никога не неистина, в никакъв случай не върша неща, които да са срещу закона, които да повреждат интереса на хората. Затова мога да ви описвам тези неща в този момент свободно “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР