Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова направи работно посещение

...
Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова направи работно посещение
Коментари Харесай

Николова: Родители да водят децата си на планина в Банско

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова направи работно посещаване в Банско, където дружно с кмета Иван Кадев разискаха опциите за продължение на зимния сезон в изискванията на въведените краткотрайни противоепидемични ограничения на територията на страната.

Николова съобщи, че сега изискванията в планината са извънредно подобаващи поради падналия изобилен сняг. Препоръчвам планината за пътувания и отмора по време на идващата почивка на учениците . Условията за туризъм са отлични, оферират доста положителни благоприятни условия за подсилване на здравето, освен това в условия, гарантиращи сигурност и сигурност.

Тя прикани родителите да доведат децата си в планината без терзания и без риск за здравето им . Според Иван Обрейков поради падналия сняг от последните дни зимният сезон може да продължи доникъде на април. По думите му сега метеорологичните условия са извънредно подобаващи за упражняване на обичани занимания.

Министър Николова разяснява още, че българите могат да посещават курортите без подозрения за здравето си, тъй като досега няма нито един регистриран случай на инфектиран от коронавирус в зимните дестинации.

Припомняме, преди 4 дни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР