Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов
Коментари Харесай

Каракачанов коментира отношенията си с Пламен Бобоков

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността е безапелационен, че не е оказвал въздействие върху прокуратурата по следствията против предприемача Пламен Бобоков, на който е кум, съобщи БНР.

Във Велико Търново Каракачанов уточни, че не е видял оповестената от прокуратурата преписка сред Пламен Бобоков и консуматор, записан като „ Prezident - Rumen Radev “. На собствен ред разяснява думите на Бобоков, че е отчаян от него.

Плевнелиев: Радев би трябвало да освободи Узунов

"Не знам защо да е отчаян, в случай че някой си мисли, че аз имам власт върху прокуратурата и че ще си разреша да въздействам на прокуратурата, може да се разочарова. Нито имам властта, нито съм си разрешавал върху съд, прокуратура, в това число и върху полиция да им оказвам каквото и да е било въздействие или давление при осъществяване на техните отговорности ", разяснява военният министър.

“Аз съм се обаждал най-малко три пъти откакто беше освободен, тъй като в края на краищата ние сме другари. Аз не се отхвърлям от приятелите си, когато те изпаднат в потребност. С този човек сме другари, имаме напълно естествени, персонални човешки връзки и до тук “, добави още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР