Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов каза пред журналисти,

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов каза пред журналисти,
Коментари Харесай

Каракачанов по темата за Валери Симеонов: Първо казвам на колегите си какво мисля и тогава го споделям на медиите

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов сподели пред публицисти, че е изпратил предложения до двамата си сътрудници за съдружен съвет на следващия ден в 14.30 часа, и каквото има да каже, ще го каже там, след което ще го каже и на медиите.

Той беше запитан по кое време следва съвет на дребната коалиция - на "Обединени патриоти ", и дали той персонално ще смъкна доверието си от Валери Симеонов, както е направил Волен Сидеров.

Аз не съм "някои ", споделям какво върша аз. Първо споделям на сътрудниците си какво мисля и тогава си споделям мнението пред медиите, съобщи министърът. Каракачанов не уточни къде ще се състои съветът на следващия ден с аргумента, че в случай че го направи пред медиите, няма да могат да работят.

Попитан дали ще си носи синята каска, министърът сподели, че тя към този момент и изиграла ролята си.

Днес мотивът е напълно друг, пред тези хора с униформа да разясня политически въпроси не е редно. Второто, което не е редно и в никакъв случай не съм го правил, е да разясня нещо пред медиите, без да съм го споделил непосредствено пред моите сътрудници, съобщи Красимир Каракачанов в НДК, където пристигна за представянето на киноспектакъла "Бъди боец " довечера.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР