Вицепремиерът и министър на икономиката в оъставка Корнелия Нинова похвали

...
Вицепремиерът и министър на икономиката в оъставка Корнелия Нинова похвали
Коментари Харесай

Нинова: Основата на управленската програма е много добра

Вицепремиерът и министър на стопанската система в оъставка Корнелия Нинова похвали управническата стратегия, която приготвят БсП, Политическа партия и Демократина България. "

Основата на управническата стратегия е доста добра. Тя отразява главните ни цели. Но ние и до момента, и за в бъдеще, се считаме за обществения дирек в държавното управление и по тази причина имаме и няколко бележки по обществени ограничения, които не са отразени в програмата, а участваха в предварителните ни диалози “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Тя посочи, че следва среща с Асен Василев и " Продължаваме промяната ", където да се изяснят тези неща.

" Държим в програмата да има безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години – нещо, което в първичния вид имаше поддръжка. Радваме се, да вземем за пример, че е признато нашето предложение за безвъзмездни учебници от 1 до 12 клас. Имаме някои оферти за корекции по икономическата политика и финанси. Не е отразен първичния ни диалог за въвеждане на патентен налог за микро- и дребни предприятия, което доста ще подкрепи дребните и междинните предприятия в българската стопанска система. Имаме спомагателни оферти като това да влезе в законодателната стратегия Законопроектът за груповите искове, където предвиждаме да бъдат предпазени българските жители посредством въвеждане на групов иск, другояче хората нямат пари поотделно да си заплащат таксите и да наемат юристи ", разяснява Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР