Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов свърза случая в

...
Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов свърза случая в
Коментари Харесай

Каракачанов: Убийството в Сотиря показа, че ромската ми концепция е правилна

Вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов свърза случая в с.Сотиря, където 21-годишен мъж бе арестуван за обезчестяване и ликвидиране на седемгодишно момиченце, с приемането на създадената от него идея за несоциализираните общности.
" Знам, че някои сътрудници се боят от Европа, само че за мен сигурността на българските жители е по-важна от намръщените физиономии на служителите в Брюксел. Бог да елементарни починалото дете! И най-строго наказване за отговорния ", написа военният министър на страницата си във " Facebook ".
От пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация напомнят, че преди повече от половин година Каракачанов предложи за разискване и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в ограниченията за реализацията им.
Документът беше обсъждан на редица кръгли маси, както и изпратен до отрасловите министерства за координиране. Сега следва Концепцията да бъде прегледана на съвещание на Министерски съвет, с цел да може да стартира използването на ограниченията, записани в текста ѝ.
В петък след няколкочасово гонене и пукотевица полицията арестува заподозряния за зверството Мартин Трифонов. Към момента Трифонов е под защита в болница в очакване да му бъдат повдигнати обвинявания. Той към момента не е дал пояснения.
Кметът на Сотиря Димчо Георгиев съобщи, че хората не са се успокоили от зверското ликвидиране. Жител на селото разгласи, че Трифонов се е изхранвал най-вече с дребни обири от възрастни хора.
Гражданите упорстват чиновниците на Министерство на вътрешните работи от време на време да привикват хора, които към този момент са осъждани за закононарушения и да има по-голям надзор над кримиконтингента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР