Витлеемската звезда ще изгрее отново на 21 декември 2020 г.

...
Витлеемската звезда ще изгрее отново на 21 декември 2020 г.
Коментари Харесай

Нещо невиждано от 2000 години насам се случва в небето

Витлеемската звезда ще изгрее още веднъж на 21 декември 2020 година Съвпадът на Юпитер и Сатурн, като този при раждането на Иисус Христос, ще освети небесния свод по време на зимно слънцестоене.

За първи път от 2020 години насам Юпитер, които въплъщава ключа към триумфа, щастието, пътя в живота и господарят на кармата Сатурн, ще са в прецизен съвпад.

Затова астролозите чакат дните до Рождество Христово да са изпълнени с чудеса. Според тях небесата ни дават късмет, който за нищо на света не трябва да пропущаме, написа Флагман.

Звездата на Христовото рождество се появила преди 2020 години. Тя е отвела влъхвите до новородения Иисус. Съединението на Сатурн и Юпитер е показало на мъдреците от Вавилон мястото, където Божият наследник се е родил.

Католиците ги назовават Каспар, Мелхиор и Балтазар. Според Евангелие от Матей Витлеемската звезда е блестящо небесно тяло. От нея те разбрали, че ще се роди „ Цар на Юдея “ и се отправили на път към Витлеем, с цел да го почетат.

Тримата влъхви, с изключение на забележителни знания в региона на астрологията, са имали и оракулски качества.

След срещата с тях, цар Ирод бил угрижен за престола си. Причината за това била, че те идват от толкоз надалеч, единствено с цел да се поклонят на предстоящ държател, освен това не от неговата династия, а от простолюдието.

Той им заръчал откакто се поклонят на Иисус, да се върнат при него и да му кажат къде се намира. Те обаче не изпълнили обещанието си поради оракулски сън, от който разбрали, че владетелят е решил да бъдат избити всички младенци.

От съответствува на Юпитер и Сатурн античните мъдреци разбрали, че новороденият Христос ще има неземна сила и ще прави чудеса. Затова и са отишли да му се поклонят.

Според астролози новият изгрев на Витлеемската звезда дава нов подтик на човечеството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР