Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) слага началото на

...
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) слага началото на
Коментари Харесай

ВУЗФ започва нов проект за насърчаване на младите предприемачи

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) поставя началото на нов план, с който ще подкрепя и предизвиква младите, които желаят да основат личен бизнес – „ Академия за бизнесмени “.

Академията е изцяло безвъзмездна и в нея може да се включи всеки, който има предпочитание да развива предприемаческия си капацитет.

“Проектът има за цел да насърчи и подкрепи младежите, които имат концепция за собствен личен бизнес. По време на самата академия, участниците ще преминат през изцяло образование, което ще им помогне да изградят своя бизнес.

Те ще се образоват в разнообразни модули, като всеки от тях ще засегне съответни стъпки от основаването и развиването на техния стартъп ”, споделя Юлиана Георгиева - управител връзки и кариерно развиване във ВУЗФ.

В образованието ще се приказва за това по какъв начин се построява тактика, по какъв начин се развива бранд, по какъв начин се развива организационна просвета и въобще значима ли е тя в днешно време. Ще бъде наранена и тематиката за вярната връзка в една компания, по какъв начин се притегля финансиране, както и още аспекти от бизнеса, които ще бъдат потребни за бъдещите бизнесмени.

“До момента хората, които са се записали при нас, идват с ясна концепция, която дружно ще осъществяваме и най-после (около месец юни) те ще показват своите финализирани хрумвания пред експертно жури ”, добавя тя.

Чуйте повече в диалога на Лъчезар Христов в звуковия файл .  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР