Висшето училище по телекомуникации и пощи откри официално новата академична

...
Висшето училище по телекомуникации и пощи откри официално новата академична
Коментари Харесай

Huawei награди отличници от Висшето училище по телекомуникации и пощи

Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи откри публично новата академична 2022/2023 година. Генералният управител на Huawei Technologies Технолоджис Тери Ли, награди приключилите с отличие магистри и бакалаври в специалности „ Информационни технологии “ и „ Компютърно администриране на софтуерни решения “, както и новоприетите студенти с най-голям триумф на приемния изпит за ВУТП, събощават от компанията.

„ Младите хора са тези, които трансформират света. Живеем в ера с големи благоприятни условия, в която ИКТ технологията подтиква прехода от физически към дигитален свят. Ние в Huawei имаме вяра, че не е значимо от кое място идват героите. Важното е къде се събират, тъй като геният основава стойност, когато е единен. А ВУТП е едно впечатляващо място за събиране на гении. Тук герои са тези със познание “, сподели Тери Ли.

На събитието участва президентът на Република България Румен Радев, който приветства студентите и преподавателите по случай старта на новата 2022/2023 академична година.

Държавният глава поздрави висшето учебно заведение за дейната научно-изследователкса активност, както и съдействието му с българския бизнес и с водещи интернационалните компании за развиването на нови, перспективни специалности, жизненоважни за прехода на страната и обществото към цифровата стопанска система. „ Това е бъдещето на българското висше обучение и точно вие прокарвате този път “, съобщи президентът Радев.

“Без значение коя просветителна степен или компетентност завършвате – професионален бакалавър, бакалавър или магистър, с помощта на връзката сред обучение и бизнес, с помощта на стажовете и практиките в действителна бизнес и индустриална среда, с помощта на менторите от тези над 50 партньорски компании, които през днешния ден ще връчат дипломите на приключилите студенти и техните студентски книжки, вие имате най-сигурната препоръка за сполучливо кариерно развиване. Професионални знания умения и пълномощия. “, сподели на студентите ректорът на ВУТП, проф. Миглена Темелкова.

За 141-ви път Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи отваря порти за
нови студенти, които да приготви за инженери в региона на връзките.
 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР