Висшата лига ще отложи тестовите мачове с фенове след решението

...
Висшата лига ще отложи тестовите мачове с фенове след решението
Коментари Харесай

Висшата лига ще отложи тестовите мачове с фенове

Висшата лига ще отсрочи " тестовите мачове " с почитатели след решението на държавното управление тази седмица да ограничи броя на феновете в спортните обекти на 1000.

С новия сезон, започващ този уикенд, имаше вяра, че почитателите ще могат да бъдат позволени назад на стадионите при строги здравни протоколи от 1 октомври, само че това в този момент наподобява малко евентуално. Миналият сезон беше възобновен през юни след тримесечна пауза, породена от пандемията от COVID-19. Висшата лига се обърна към държавното управление, с цел да изрази разочарованието си от обстановката, предизвикана от повишаването на броя на инфектираните с ковид.
Premier League cancel test matches with fans after expressing concern over government restriction
— Liverpool FC News (@LivEchoLFC) " Тъй като тестовите събития към този момент са лимитирани до 1000 фенове, ние имаме вяра, че те няма да дават опция за вярно тестване и оценка на ограниченията, предопределени да усилят оптимално сигурността на почитателите ", се споделя в изказването на Висшата лига. " Следователно клубовете от Висшата лига ще отсрочат провеждането на тестови мачове, до момента в който не бъде разрешен задоволителен брой почитатели, с цел да се проведат задълбочени тествания. При 1000 последователи освен няма да има какво да се научи от тестово събитие, само че и всеки мач би донесъл огромна загуба ", се споделя още в известието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР