Висшата лига е един от най-добрите футболни шампионати в света.

...
Висшата лига е един от най-добрите футболни шампионати в света.
Коментари Харесай

Кои са най-скъпите футболисти в историята на Висшата лига

Висшата лига е един от най-хубавите футболни шампионати в света. На Албиона играят някои от най-силните играчи на планетата, а мачовете постоянно ни оферират несравними страсти. Ако си падате и по спортните залози, горещо ви предлагаме да разгледате отличните коефициенти на .

 

Но по какъв начин наподобява Топ 10 на най-скъпите футболисти в историята на Висшата лига? Представяме ви десетте най-масивни прехвърлянето в историята на британското състезание досега.

 
10. Рубен Диаш - 68 милиона евро
Дълго време Манчестър Сити имаше проблеми в отбрана, което принуди мениджъра Пеп Гуардиола да заплати на Бенфика 68 милиона евро за централния защитник Рубен Диаш. Португалецът се оказа същинско попадение в задачата и пасна идеално на “гражданите ”.

 
9. Анхел Ди Мария - 75 милиона евро
Манчестър Юнайтед заплати доста пари на Реал Мадрид за аржентинския национал Анхел Ди Мария, само че прехвърлянето се оказа несполучлив. Ди Мария не съумя да се сработи с мениджъра Луис ван Гаал, което докара до продажбата му в ПСЖ.

 
8. Кевин Де Бройне - 76 милиона евро
Кевин Де Бройне не съумя да се наложи в Челси, само че по-късно сподели качествата си в Бундеслигата с екипа на Волфсбург. Манчестър Сити влага колосална сума в него и това се оказа положително решение. Днес Де Бройне е един от най-хубавите играчи в Англия и №1 по асистенции.

 
7. Кепа - 80 милиона евро
Челси рискува и направи испанеца Кепа най-скъпия вратар в света, плащайки 80 милиона евро на Атлетик Билбао. Излишно е да споделяме, че това не сработи добре. Кепа се оказа отчаяние, като сега той е запаса на сенегалския пазач Едуард Менди.

 
6. Никола Пепе - 80 милиона евро
Арсенал следеше дълго време изявите на Никола Пепе в Лига 1, преди да заплати 80 милиона евро за правата му. Младият нападател към момента не е разкрил цялостния си капацитет на “Емиратс ”, само че няма подозрение, че той е налице.

 
5. Кай Хаверц - 80 милиона евро
Кай Хаверц е считан за един от най-големите немски гении в сегашния миг. Той направи страхотни игри с екипа на Байер Леверкузен, което докара до скъпия му трансфер в Челси. Засега обаче Хаверц страда и не демонстрира капацитета си.

 
4. Върджил ван Дайк - 84.65 милиона евро
Ливърпул влага доста във Върджил ван Дайк и сигурно не съжалява. В момента холандецът е един от най-хубавите бранители в света.

 
3. Ромелу Лукаку - 84.70 милиона евро
Когато Манчестър Юнайтед заплати тази сума на Евертън, “дяволите ” смятаха, че имат централен нападател за години напрер. Престоят на Лукаку в Юнайтед обаче не бе впечатляващ, което докара до прехвърлянето му в Интер.

 
2. Хари Магуайър - 87 милиона евро
Манчестър Юнайтед направи Хари Магуайър най-скъпия бранител в света, само че остава под подозрение дали това бе мъдро решение. В момента британският национал е капитан на “дяволите ”, само че е постоянно подложен на критика поради позволени неточности в защита.

 
1.      Пол Погба - 105 милиона евро
Трансферът на Пол Погба от Ювентус в Манчестър Юнайтед остава връх във Висшата лига и до през днешния ден. За страдание, французинът постоянно страда от контузии, само че когато е във форма, това несъмнено си проличава.

* обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР