Високотехнологична домашна оранжерия за марихуана бе разкрита от костинбродските полицаи.

...
Високотехнологична домашна оранжерия за марихуана бе разкрита от костинбродските полицаи.
Коментари Харесай

Спипаха високотехнологична домашна оранжерия за марихуана в Костинброд

Високотехнологична домашна оранжерия за марихуана бе разкрита от костинбродските служители на реда. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - София.

В хода на извършена през вчерашния ден полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията с наркотични субстанции на обслужваната територия, чиновници на РУ- Костинброд подхванали инспекция на частен парцел в града. На адреса служителите на реда открили оборудвана високотехнологична оранжерия за развъждане на марихуана в домашни условия.

При последвалите процесуално- следствени дейности са открити и конфискувани: нагревателни лампи, вентилационна апаратура, токоизправители, термометри, пет пластмасови туби с торов разтвор, към 5 кг суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис, както и 166 саксии с корени от растения. 53- годишният наемател на жилището, престъпно проявен и осъждан, е арестуван за период до 24 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, цялостното документиране на което продължава под надзора на Районна прокуратура- Костинброд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР