Високоскоростната жп линия между френските градове Париж и Лил бе

...
Високоскоростната жп линия между френските градове Париж и Лил бе
Коментари Харесай

Свръхскоростен влак по линията Амстердам - Париж блъсна жена на гара във Франция

Високоскоростната жп линия сред френските градове Париж и Лил бе прекратена през днешния ден и в двете направления от 8.15 ч. по Гринуич, откакто човек е бил блъснат от трен.

Случилото се е провокирало съществени закъснения, защото влаковете е трябвало да бъдат отклонявани, заяви френската железопътна компания, представена от Агенция Франс Прес. Компанията оператор SNCF заяви за Агенция Франс Прес, че влакът "Талис " по линията Амстердам - Париж е блъснал човек на гарата на Атенкур, на река Сома, само че не даде детайлности за здравословното му положение. Службите за незабавна помощ оповестиха, че влакът е блъснал жена и тя е починала на място.

Вследствие на случая свръхскоростните влакове "Талис " и "Юростар " са отклонени по други жп линии, по които се движат с по-ниска скорост, което предизвиква закъснения достигащи до четири часа. На осведомителния си уебсайт за пасажери френската железопътна компания заяви също, че някои влакове ще бъдат анулирани. Според компанията работата на пожарната и полицията на мястото на случая ще продължи един-два часа, показва Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР