Високопоставени членове от екипа на американския президент Доналд Тръмп по

...
Високопоставени членове от екипа на американския президент Доналд Тръмп по
Коментари Харесай

Високопоставени членове от екипа на Тръмп признаха оказват ли им натиск!

Високопоставени членове от екипа на американския президент Доналд Тръмп по национална сигурност обявиха, че в никакъв случай не им е бил оказван напън от Белия дом, предава телевизионният канал NBC, представен от организация " Фокус ". Думите им пристигнаха по време на изслужването пред комисията на Сената на Съединените американски щати, която проверява дали Руската федерация е манипулирала по някакъв метод президентските избори от предходната година, извоювани от Тръмп.

Директорът на американското национално разузнаване Дан Коутс съобщи, че в никакъв случай не е бил притискан от Белия дом да се намесва или да въздейства по някакъв метод, с цел да управлява разузнаването по политически метод или в подтекста на протичащото следствие за съветска интервенция в американските избори.

Директорът на Агенцията за национална сигурност (АНС) адмирал Майк Роджърс също съобщи, че в никакъв случай не е бил каран да извърши нещо нелегално и не е чувствал напън да извърши нещо аморално по време на трите си години като началник на разследващата организация.

Показанията на Коутс и Роджърс идват ден преди чуването на уволнения от Доналд Тръмп шеф на Федералното бюро за следствие (ФБР) Джеймс Коми, който организираше следствие дали Москва е манипулирала президентските избори в Съединени американски щати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР