Високопоставен представител на Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) потвърди връзката

...
Високопоставен представител на Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) потвърди връзката
Коментари Харесай

Представител на ЕМА потвърди връзка между ваксината на AstraZeneca и образуването на тромби

Високопоставен представител на Европейската организация по медикаментите (ЕМА) удостовери връзката сред слагането на имунизацията на AstraZeneca и образуването на тромби в организмите на имунизирани, съобщи Франс прес.

" Вече сме в положение да кажем, че е ясно, че има връзка с имунизацията. Все още обаче не можем да кажем кое е съответното нещо, което предизвика тази реакция ", съобщи Марко Кавалери, който дава отговор за имунизационната тактика на ЕМА, в изявление, оповестено в италианския ежедневник " Месаджеро ".

Агенцията от през днешния ден до 9 април ще разисква въпроса с връзката сред слагането на имунизацията и образуването на тромби в организмите на имунизираните с нея.

" Искаме да имаме точна картина на протичащото се, да определим по акуратен метод на какво се дължи причиняваната от имунизацията реакция ", посочи Кавалери.

От няколко седмици има съмнения за вероятни съществени странични резултати, като да вземем за пример образуването на тромби, при хора, имунизирани с имунизацията на AstraZeneca.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР