Високопоставен политик от Кремъл тайно се е обърнал към западни

...
Високопоставен политик от Кремъл тайно се е обърнал към западни
Коментари Харесай

Приближен на Путин твърди, че Кремъл е в паника


Високопоставен политик от Кремъл скрито се е обърнал към западни страни с искане за помощ за слагане на завършек на съветската инвазия в Украйна. Британският вестник „ Мирър ” цитира отчети на западни разследващи служби, в които се имало думи на доближен на Путин, че Кремъл бил в суматоха. 

Според отчета на разследващите организации върховен представител на режима се е обърнал към Централно разузнавателно управление на САЩ зад тила на Путин с молба да бъде комплициран завършек на нашествието в Украйна. В информацията се твърди още, че висши политици в Москва били доста обезпокоени от глобите и разпадащата се стопанска система. Те също били в суматоха от обстрелите край атомната електроцентрала в Запорожие. „ Обстрелът може да повреди АЕЦ-а, само че най-вероятно не самия реактор. Той е добре предпазен. Има здрав корпус и стоманобетонна обвивка. Може да бъде развалена охладителната му система, вследствие на което е допустима друга много тежка повреда не на равнище Чернобил, а на равнище Фукушима ”, изрази терзанието си радиохимикът Борис Жуков.

Организация на обединените нации има потенциала и логистиката да поддържа задача на Международната организация по атомна сила в АЕЦ „ Запорожие ”, съобщи Стефан Дуйрич, представител на международната организация

Само седмица след мощните гърмежи в съветска военна база в Крим, през днешния ден серия от детонации имаше и в склад с муниции в село Майское, в северната част на полуострова. Първоначално Москва разгласи, че е става въпрос за пожар, а след това промени версията. „ В сегашния миг, съгласно данните на Министерство на защитата, повода за днешния случай е бойкот. Току-що разбрахме какво се е случило ”, сподели назначеният от Русия губернатор на Крим Сергей Аксионов. Руските управляващи на окупирания Крим са евакуирали повече от 3 хиляди души от Майское и Азовка. В същия регион почти по същото време се е запалила и подстанция, а пожарът е развалил железопътна линия.  

По информация на Нова телевизия. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР