Високите цени на гръцките острови отблъскват дори платежоспособните туристи. Европейците

...
Високите цени на гръцките острови отблъскват дори платежоспособните туристи. Европейците
Коментари Харесай

Цените на гръцките острови отблъскват дори богатите туристи. Ето къде отиват те

Високите цени на гръцките острови отблъскват даже платежоспособните туристи. Европейците се пренасочват към различни дестинации като Мексико.

Изненадващо с към 20% са понижени резервациите за най-скъпите гръцки острови Миконос и Санторини. Цените нямат никаква връзка с действителността и даже туристите, които имат опция да платят на тези острови за отмора се отхвърлят, тъй като считат, че туристическия бранш към този момент „ изнудва клиентите “, разясняват както хотелиери, по този начин и притежатели на заведения.

Традиционните от години гости на тези острови се пренасочват към Мексико или френското крайбрежие, където цените също са високи, само че ненапълно разумни, изясняват обстановката европейски туристически организации.

Хотелиерите от Миконос и Санторини не хранят вяра, че задграничните туристи ще бъдат сменени от гърци, тъй като от години тези острови са недостъпни за тях.

Единственият излаз е да се контролират цените на островите, а не да се повишават до момента в който има търсене, считат специалисти в туристическия бранш.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР