Високите температури невинаги предизвикват приятни асоциации. Понякога тичането по битови

...
Високите температури невинаги предизвикват приятни асоциации. Понякога тичането по битови
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Удобство от лен за бягство от горещините

Високите температури не всеки път провокират приятни асоциации. Понякога тичането по битови задания в парещ работен ден може да е същинско предизвикателство както за физическата ни устойчивост, по този начин и за вътрешния ни комфорт.

Има няколко фешън придобивки, които са наложителен детайл в градрероба на всяка практична дама през този сезон. Ленът е отличник измежду най-носените летни материи и това по никакъв начин не е инцидентно. Дългият свободен ленен панталон или пола ще ви обезпечи доста повече хладина спрямо прилепналия модел от изкуствена материя с дължина над коляното.

В този ред на мисли, през днешния ден ви предлагаме пет специфични находки от Fashion Days, с цел да ви вдъхновим да се въоръжите с качествени и стилни ленени рокли за отвратително горещите летни дни.

Добрите вести не свършват дотук - можете да ги закупите през днешния ден с огромно понижение!
EDNA ОБ(Л)ИЧА: Удобство от лен за бягство от горещините (5 рокли ПОД 50 ЛЕВА!) 5 фотоси  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Удобство от лен за бягство от горещините (5 рокли ПОД 50 ЛЕВА!)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Удобство от лен за бягство от горещините (5 рокли ПОД 50 ЛЕВА!)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Удобство от лен за бягство от горещините (5 рокли ПОД 50 ЛЕВА!)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Удобство от лен за бягство от горещините (5 рокли ПОД 50 ЛЕВА!)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР