Високи коефициенти и уникални събития, единствено на winbet.bg WINBET започва

...
Високи коефициенти и уникални събития, единствено на winbet.bg WINBET започва
Коментари Харесай

WINBET с ексклузивни предложения за Висшата лига на Англия

Високи коефициенти и неповторими събития , само на winbet.bg

WINBET стартира предлагането на специфични събития и пазари за спортни
залози за всеки кръг от Висшата лига на Англия. Събитията се налични извънредно в платформата, не се оферират от никой различен български букмейкър и са с извънредно атрактивни коефициенти.
Специалните оферти за Висшата лига ще се обновяват преди всеки кръг от британското състезание и към този момент могат да бъдат открити в на уеб страницата на платформата.

Първите специфични събития за Висшата лига на Англия от WINBET обгръщат мачовете от идния 20-ти кръг на лигата, които са планувани да се проведат сред 26 и 28 януари. Сред тях са благоприятни условия за
залози за общия брой на головете, картоните и корнерите във всички мачове от кръга, както и залози за най-резултатен тим измежду посочените.

Особено забавни са и предложенията за
залози за най-вече маркирани голове от групи от футболисти на разнообразни тимове или сбор голове, маркирани от селекция от тимове. Така да вземем за пример, в селекцията от събития за този кръг на Висшата лига се предлага пазар Бруно Фернандес (Манчестър Юнайтед), Kевин Де Бройне (Манчестър Сити) и Мохамед Салах (Ливърпул) да отбележат общо над 3.5 гола в мачовете на своите тимове.

Потребителите на WINBET могат да слагат единствено единични
залози на стойност до най-много 50 лева за Специалните събития за Висшата лига на Англия, като за тях ще важат и някои характерни правила. Например, защото са вероятни равенства (повече от един победител) в изхода на някои пазари като „ Отбор, отбелязал най-вече голове “, в такива случаи облагата от залозите ще бъде разпределена по равно сред всички печеливши селекции по правилото dead heat. В случай, че футболист, включен в група от футболисти за особено събитие, не вземе присъединяване в срещата на своя тим, залогът остава годен с присъединяване на останалите двама футболисти и ще остане годен даже единствено един футболист от групата да влезе в игра за своя отбор. За събития, които не се проведат или не завършат в период от 48 ч. от авансово оповестения час за начало, залозите ще бъдат анулирани.

Пълните правила и условия Специалните събития за Висшата лига на Англия на WINBET са оповестени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР