Виртуозният цигулар Дейвид Гарет включи София в световното си юбилейно

...
Виртуозният цигулар Дейвид Гарет включи София в световното си юбилейно
Коментари Харесай

Дейвид Гарет отново в София с новото си световно турне

Виртуозният цигулар Дейвид Гарет включи София в международното си юбилейно турне " Unlimited – Live ". Концертът ще е на 25 октомври следващата година в зала „ Арена Армеец”.

Продукцията се радва на огромен триумф в редица страни - Германия, Полша, Италия, Турция и Израел.
Дейвид Гарет – от чистач на тоалетни до Джими Хендрикс на цигуларите Виртуозът идва в София с класическата си стратегия, естественото продължение на ръката му коства над 5 милиона $
С помощта на най-новите технологии, които смесват тон и визуалност, " Unlimited – Live " показва театър, в който публиката се потапя в съвсем кинематографично музикално прекарване.

Снимка: Jörg Kollenbroich

Цигуларят рок звезда стопира дъха на феновете си с микс от нови композиции, unplugged аранжименти и непредставяни версии на най-големите си шлагери.
Дейвид Гарет свири, пя и приказва на български по време на целия си концерт в София От първия ред музикантът беше приветстван от майка си, която той поздрави с обичаното й парче
Новото шоу на Дейвид Гарет към този момент си завоюва над 200 000 почитатели в международен мащаб към сегашния миг на обиколката, стартирала единствено преди месеци.

Името на турнето " Unlimited " ( " Безгранично " ) не е инцидентно. Дейвид Гарет в никакъв случай не е допускал да бъде лимитиран в избрани музикални рамки и точно пристрастеността му към експериментаторството ражда концепцията за шоуто.

Снимка: Christoph Köstlin

Той прави тълкования както на класики като " Purple Rain ", " Smells Like Teen Spirit ", " Nothing Else Matters ", " November Rain ", по този начин и на международни поп и рок шлагери като " Viva la vida " и " Hey Jude ".

Билетите за концерта в София влизат в продажба от четвъртък, 5 декември. Те ще са на цени от 65 до 165 лева Ще бъдат пуснати и ВИП билети на цена от 185 лева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР