ВИП-стая и реанимационен сектор разкриха днес в ендокринологичното отделение на

...
ВИП-стая и реанимационен сектор разкриха днес в ендокринологичното отделение на
Коментари Харесай

Отделение в МБАЛ Смолян разкри ВИП-стая и реанимация

ВИП-стая и реанимационен бранш разкриха през днешния ден в ендокринологичното поделение на МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров ” АД в Смолян, оповестиха от лечебното заведение.
Днес отец Георги освети новите придобивки, а посетители на церемонията бяха доктор Даниела Дариткова, доктор Момчил Хубчев – ръководител на Районната лекарска гилдия, лекари, медицински сестри, санитари и донори.
„ Отделението е с дълга  и богата традиция, в него са работили доста изтъкнати ендокринолози. Преди една година трябваше да се церя тук. Тогава взех решение, че би трябвало във всяко едно поделение да има по една по-специална стая, с цел да може човек да се усеща удобно, а в лечението извънредно значим фактор за оздравителния развой е околната среда. С сътрудниците взехме решението да създадем 8-ма стая ВИП ”, сподели началникът на ендокринологично поделение доктор Емилия Апостолова.  

Наред с ВИП-стаята отделението към този момент има и интензивна стая, където ще се одобряват пациенти с тежки нарушавания. Тя разполага с пациентски монитори и всичко належащо за реанимация.
„ Смятам, че тези дребни придобивки на фона на всичко, което се случва и напрежението от пандемията, осветяват положително дните ни ”, добави още доктор Апостолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР