Виолета и Красимир Гюлмезови от дует Шик пеят основно любовни

...
Виолета и Красимир Гюлмезови от дует Шик пеят основно любовни
Коментари Харесай

Виолета и Красимир Гюлмезови от дует "Шик" подготвят нов албум

Виолета и Красимир Гюлмезови от дует " Шик " пеят главно любовни песни. Двамата приготвят нов албум, в който ще съберат най-хубавите песни.

" Искаме да бъде с два диска - едните песни ще бъдат напълно нови, другите са най-хубавите песни през годините ", сподели в предаването " Нощен небосвод " Виолета Гюлмезова.

Първоначалната концепция е била да се съберат 8 от златните им песни и две-три нови, акцентира Красимир Гюлмезов.

" Новите песни станаха много повече, не четири - пет, а ще станат 10. Това е един напълно нов албум от 10 песни. Може би отново ще ги разпределим - 8 остарели и пет нови ".

Проф. Александър Маринов разяснява, че харесва музиката на Виолета и Красимир Гюлмезови. Приятелството сред тях е почнало при започване на 90-те години на XXI век.

" Имам мемоари от напълно елементарни срещи и диалози, да пием по едно кафе, да си поприказваме за музика, да си поприказваме за фамилиите, за децата. Това е загатна не от обстановката, а от самото човешко другарство ".

Красимир Гюлмезов е роден на 10 февруари 1961 година в град Бургас. Като пианист, аранжор и композитор, той приключва музикалното учебно заведение с виолончело, като свири на струнни и клавишни принадлежности. На 24-годишна възраст Красимир Гюлмезов печели „ Кристалния камертон “ в Полша за аранжимента на песента „ Този прелестен свят “, показана от група „ Домино “. Виолета Гюлмезова е родена в Костинброд.
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР