Виното получи двоен златен медал и званието Вино на годината

...
Виното получи двоен златен медал и званието Вино на годината
Коментари Харесай

LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 - с най-високо отличие в страната с най-голям пазар в света

Виното получи двоен златен орден и званието " Вино на годината " на интернационалния конкурс Chinа Wine and Spirits Awards`19 (CWSA).

LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 оглави класацията на българските виновност в най-престижния и авторитетен конкурс в Китай и се подреди измежду най-големите интернационалните медалисти. Виното на знаковата за България маза " Братя Минкови " завоюва двоен златен орден и званието " Вино на годината " на интернационалния конкурс Chin а Wine and Spirits Awards `19 (CWSA). Отличието е най-хубавият щемпел на утвърждение на процъфтяващия китайски пазар.
CWSA е барометър за търсенето на качествени виновност в международен мащаб. Това е най-значимият конкурс в Китай - един от най-големите и перспективни пазари за вино в света, определящ трендовете в стила и характера на виновността за целия континент. За да се завоюва златен орден, или по-високо отличие, в тази влиятелна конкуренция е нужно показаното вино да е с изключителни характерности. И освен. Класацията се следи деликатно от всички търговци и им служи за ориентир при разглеждането на значими фактори като отличното съответствие цена–качество, визия на продукта и открояване по отношение на конкуретни виновност.

 LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 - с най-високо отличие в страната с максимален пазар в света

Фокуса при LE PHOTOGRAPHE е върху основаването на виното, до момента в който е още на лозето. Вината са деликатни и с доста приятни достоверни сортови аромати, което е отражение на " тероара " в месността " Терзийски хълм ", покрай с. Венец. Уникалното комбиниране на богати почви, щедро слънчево греене и характерен релеф придават на LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 зрялост, уравновесен усет и бездънен ален цвят с виолетови оттенъци. Допълнително - гроздето за тези виновност се бере, ронка и сортира на ръка, а отлежаването им е в остарели френски бъчви.

LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 е елегантно вино, разкриващо аромати на зряла вишна, къпина, с нюанси на черен пипер, кедър, кожа, табак и пушек. Кадифените и зрели танини построяват гъвкавото и елегантно тяло до прелестния му спокоен, само че впечатляващ край с чувство за зрял плод и пикантни ремонти. Виното отлежава 12 месеца в 225-литрови остарели барици от френски дъб и има капацитет да се развива в бутилка до 5-8 години.

 LE PHOTOGRAPHE Syrah 2017 - с най-високо отличие в страната с максимален пазар в света

Това отличие е измежду дузината награди от знакови интернационалните състезания, които избата получава годишно. Тази година за следващ път виновността на " Братя Минкови " бяха удостоени за четвърти път със златен орден на интернационалния конкурс " Декантер " в Лондон. Още една добра вест е, че годишна продукция 2019 също бе отлична и показва капацитет за основаване на превъзходни виновност. Нямаме самообладание да разберем до какви оценки ще можем да достигнем с тях.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР